Woodstone wint aan populariteit

Een keuze maken in je vloer- en wandbekleding is niet simpel. Het is tenslotte voor jaren de vloer of muur waar je op loopt of kijkt. En dus is dit één van de koppenbrekers bij het bouwen of verbouwen van een huis of appartement. Ga je voor tegels of voor parket? Of misschien voor beide?

Parket is heel mooi materiaal voor de vloer. Warm, gezellig en elegant, maar het vraagt ook net wat meer voorzichtigheid en onderhoudswerk dan een tegel. Maar wij hebben de oplossing! Onze Woodstone collectie combineert de gezelligheid van parket en de onderhoudsvriendelijkheid van een tegel. Het verschil met echte parket is ook haast niet te zien.

De Woodstone wordt alsmaar populairder bij het brede publiek. Dankzij de kenmerken van een keramische tegel is deze collectie geschikt voor elke ruimte: de keuken, badkamer, living, … Vuil dringt niet door en poetsen gaat vanzelf. Voor ons alvast dé trend van 2018!

De Woodstone past perfect bij uw woning want deze is verkrijgbaar in heel wat maten en kleuren. Benieuwd naar onze collectie? Kom dan langs bij azuleo! Wij helpen u graag verder!