keramische tegels

in alle soorten en maten

Keramische tegels voor vloer of wand

Keramische tegels worden, in tegenstelling tot natuursteen, industrieel gefabriceerd. Het grote voordeel is dat alle eigenschappen makkelijk naar wens kunnen aangepast worden. Keramische tegels zijn ook erg onderhoudsvriendelijk. Bovendien is de techniek al zodanig geëvolueerd dat het verschil met natuursteen met het blote oog bijna niet meer waar te nemen is.

betonlook

De stoerste tegel van allemaal. De industriële look geeft je ruimte extra pit. Anders dan een betonvloer kan deze tegel wél tegen vlekken, zuren, detergenten en vocht.

woodstone

Woodstone combineert de warme uitstraling van hout met de vele voordelen van keramische tegels. Dat maakt de tegel geschikt voor vloerverwarming, vochtige ruimtes en zelfs je terras.

nature

De voordelen van een keramische tegel, met de look van een natuursteen? Het kan. De print van de nature look tegel is haast niet te onderscheiden van een echte natuursteen. Een onderhoudsvriendelijke tegel met een natuurlijk karakter.

terrazzo

In scholen, banken en gemeentehuizen: overal zag je vroeger terrazzo. De gespikkelde vloer is vandaag weer helemaal terug.