collectie

kies met advies

Kom kiezen waar kenners thuis zijn. Wij adviseren je op maat, net zoals we architecten, ontwikkelaars en professionele plaatsers helpen om van elk project een succes te maken. Laat je verbeelding spreken, wij luisteren met plezier.

Woodstone

Woodstone combineert de warme uitstraling van hout met de vele voordelen van keramische tegels.
Dat maakt het geschikt voor vloerverwarming, vochtige ruimtes en zelfs je terras.

Bekijk foto's

Betonlook

In tegenstelling tot industriële betonvloeren zijn deze keramische tegels wél bestand tegen vlekken, zuren, vocht, detergenten en schimmels. Je kan ze dus gerust in je douche of op je terras leggen.

Bekijk foto's

Parket & laminaat

Warmte in de woon- of slaapkamer? Ons meerlagenparket is voorbehandeld en klaar om te leggen, zonder schuren, beitsen of onderparket. Laminaat is de budget- en gebruiksvriendelijke keuze.

Bekijk foto's

Mozaïek

Met ons kleurrijke, veelzijdige aanbod maak je originele patronen of breng je opvallende accenten aan op je muur of vloer. Ideaal om je toilet of badkamer extra cachet te geven.

Bekijk foto's

Natuursteen

Een vloer of terras in natuursteen is tijdloos. Onze levensechte opstellingen in ‘the house of azuleo’ zullen je ongetwijfeld inspireren. Kom je informeren over de talloze mogelijkheden.

Bekijk foto's

Trappen in natuursteen

Vakwerk wordt meesterwerk. Ben je op zoek naar een unieke trap in natuursteen, graniet, marmer of composiet? Wij maken het waar, met de grootste zorg en precisie.

Bekijk foto's

Fatstone

Fatstones zijn volkeramische tegels van maar liefst 2cm dik. Door hun dikte zijn ze supersterk, onderhoudsvriendelijk en 100% vorstbestendig. Dé ideale oplossing wanneer uw terras aan vernieuwing toe is.

Bekijk foto's

fixlevel

Tegels snel én nauwkeurig plaatsen? Dat kan met fixlevel! Door het plaatsen van clips en spieën tussen de tegelranden nivelleer je vlot en eenvoudig. Ideaal voor het plaatsen van zowel tegelvloeren als tegelwanden. Grote, lange, flexibele, zware en dunne tegels zijn zoveel makkelijker te plaatsen. Ook ideaal voor woodstones. Bij azuleo bieden wij u het fixlevel starterspakket aan. De nivelleertang, clips voor elke tegeldikte en spies zijn uiteraard ook apart verkrijgbaar.

Bekijk foto's

Megastone

Nieuw in ons gamma: Megastone! Deze ceramische grootformaattegels van bijvoorbeeld 1,20 m x 2,78 m en een dikte van slechts 6 mm kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Uw woninggevel of zwembad bekleed in ceramiek? Dat is perfect mogelijk!  Megastones zijn bovendien tijdloos. Houdt u van landelijk of bent u een modern type? Er is een Megastone voor iedereen. Dankzij de Megastone heeft u ook bijzonder weinig voegen in uw ruimte. Kleine ruimten lijken dus groter en zijn makkelijker in onderhoud!

Bekijk foto's

Carrodrain douchegoten

Geniaal in z’n eenvoud. Wij zijn trotse verdeler van Carrodrain, de douchegoten die even stijlvol als praktisch zijn. Dankzij het doordachte ontwerp en de eenvoudige installatie blijft je inloopdouche gegarandeerd waterdicht. Dat maakt van Carrodrain de absolute favoriet in de Belgische badkamers. Kiest u voor de elegantie van Twiggi, de kracht van Cayman of houdt u meer van de robuuste uitstraling van Carrodrain Classic? Welke optie u ook kiest, met Carrodrain douchegoten kan u op beide oren slapen, dankzij het gepatenteerde tweelaags systeem van waterdichtheid.

Bekijk foto's