onze collecties

ontdek ons ruim assortiment aan tegels, parket en laminaat

Tegels, parket en laminaat

In ons ‘house of azuleo’ vind je de vloer die bij jouw woning past. Tegels, parket of laminaat: wij helpen je kiezen met gespecialiseerd advies op maat. Net zoals we dat doen voor architecten, ontwikkelaars en professionele plaatsers.

keramiek

Tegels van keramiek zijn veruit de populairste keuze. In elke stijl verkrijgbaar, en enorm onderhoudsvriendelijk. Ontdek snel de Woodstone, Betonlook en Nature look.

megastone

Een tegel van minstens twee meter, dat is de Megastone. De weinige voegen maken jouw kamer ruimer. Het enorme formaat zorgt ook voor extra rust. Stijlvol en tijdloos, voor binnen en buiten.

parket & laminaat

Gezellige warmte in de woon- of slaapkamer. Ons meerlagenparket is voorbehandeld en klaar om te leggen, zonder schuren, beitsen of onderparket. Laminaat is de budget- en gebruiksvriendelijke variant.

fairytiles

Breng leven in je interieur. Met de fairytiles van azuleo maak je de origineelste patronen of geef je jouw muur of vloer een opvallend accent. Een ware sprookjestegel.

fatstone

fatstone

De stevigste volkeramische tegels die er bestaan: de Fatstone is maar liefst 2cm dik. En daardoor ook supersterk, onderhoudsvriendelijk en 100% vorstbestendig. Ideaal voor je nieuw terras.

Maak jouw keuze

keramiek

megastone

parket & laminaat

fairytiles

fatstone