Tegels voor
een Scandinavisch interieur

Een Scandinavisch interieur is al enkele jaren in en zal niet meteen verdwijnen. Het is een stijl die eenvoud, tot op het minimalistische af, siert. Wil u bouwen of verbouwen in Scandinavische stijl? Dan hebben wij enkele tips voor u klaar staan!

Retro Scandinavisch

Interieurs worden de laatste tijd veel gekenmerkt door vintage meubels. Kasten, stoelen of dressoirs uit de fifties, iedereen kent wel iemand die dat in z’n woonkamer heeft staan. Maar het kan ook anders. Ga retro in de tegels! Laat uw vloer eruit springen dankzij de retrotegels die u bij azuleo kan vinden!

Hout is uw goud

Hout is ook zo’n typisch kenmerk van een Scandinavisch interieur. Het maakt een strak interieur huiselijker, geeft een prettig gevoel onder de voeten en brengt de natuur naar uw huis. Bent u fan van een houtlook maar eerder in steen, dan is de Woodstone zeker iets voor u!

Zeg het met wit

Een open interieur creëert u het beste met wit. Een simpele witte tegel in de badkamer of keuken geeft een fris gevoel. Frisse tegels geven uw meubilair ook de kans om eruit te springen!

Interieur tips

In een Scandinavisch interieur is ‘less is more’ van grote waarde. Hou vast aan het ‘clean desk’ principe. Rommel past niet in een Scandinavisch interieur, opruimen is dus de boodschap. Wit hout en een strak interieur maken een ruimte al snel eentonig. Gebruik felle kleuren of patronen om uw Scandinavisch interieur tot 1 geheel te maken!

Kom eens langs bij azuleo, dan helpen wij graag verder met het realiseren van uw Scandinavische interieurdroom!

Tot snel!