Tegel in de kijker:
Village

We zetten niet 1 tegel, maar een hele reeks in de kijker deze keer! De ‘Village’ serie is een heel diverse tegelreeks bij azuleo. Of uw voorkeur uitgaat naar een modern of klassiek interieur, de ‘Village’ tegel past er ongetwijfeld in dankzij zijn tijdloze karakter!

Grijs, greige, bruin leder, het zijn maar enkele kleuren waar in ons ‘Village’ gamma in te verkrijgen is. Het kleurenpallet is dus heel ruim! Niet alleen de kleuren maar ook de groottes van deze tegel zijn heel divers. Zo kan u de gewone maten zoals bijvoorbeeld 60×60 cm verkrijgen. Maar azuleo heeft voor u ook XXL maten van bijvoorbeeld 75×150 cm of 120×120 cm.

Speels

Met de ‘Village’ reeks kan speels worden omgegaan edoor zijn verschillende groottes is de ‘Village’ zeer veelzijdig! Wat je interieur nog meer pit geeft is de combinatie van verschillende groottes. Je geeft er je eigen toets aan en laat de vloer of muur meteen spreken! Door zijn matheid en rechte hoeken geeft een geplaatste ‘Village’ een strak gevoel in uw kamer!

Nog een pluspunt is dat deze tegel volkeramisch is. Daardoor kan hij zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dus de ‘Village’ kan ook uw ideale terrastegel zijn!

Onderhoud

De ‘Village’  is één van de gemakkelijkst te onderhouden tegels! Geen grove structuur, maar eerder gladwat poetsen heel eenvoudig maakt. Dankzij de naturel betonlook, grijze kiezelspikkels en genuanceerde kleurschakeringen is vuil niet te zien op deze tegel.

Wil u meer weten over de kleuren en groottes van de ‘Village’ tegel voor in uw kamer? Kom dan zeker eens langs bij azuleo! Wij helpen u graag verder!