Tegel in de kijker:
Massive Grey

Deze keer plaatsen we een stevige kerel in de spotlight: de Massive Grey! Een grijze keramische tegel die elke ruimte naar een hoger niveau tilt.

De Massive grey heeft een robuuste maar natuurlijke look. Het lijkt of hij rechtstreeks van een rots of gebergte in jouw ruimte wordt geplaatst. Elke tegel heeft een uniek patroon en geeft een wauw-effect eens het resultaat af is. De Massive grey is beschikbaar in 2 structuren: de gladde maar ook een iets ruwere. De ruwere structuur creëert een antislip gevoel waardoor hij nog natuurlijker lijkt en aanvoelt dan de gladde structuur.

Formaten

De Massive grey is beschikbaar in verschillende grote formaten. Naast het standaard 60×60 formaat is hij ook beschikbaar in 120×60. Deze grootte doet je ruimte ook groter lijken en er zijn minder voegen! Deze tegel kan de hele ruimte innemen maar komt ook zeker tot zijn recht als accentmuur. De veelzijdigheid van de Massive grey is oneindig.

Onderhoud

Het onderhoud van de Massive grey is heel makkelijk. Het is een keramische tegel en dus neemt hij sowieso geen zuren, oliën, e.d. op. Maar door de grootte van de tegel heb je minder voegen die je moet onderhouden. Daardoor hoef je niet lang te poetsen. Door de patronen zie je vuil ook minder snel, een groot pluspunt voor grote gezinnen.

De Massive grey tegel iets voor jou? Kom dan zeker kijken in onze showroom. Onze verkopers stellen hem graag aan u voor!