Tegel in de kijker:
Fatstone

Een ijzersterke tegel, 2 centimeter dik en gemaakt om heel wat ‘stootjes’ aan te kunnen, dat is onze Fatstone. Een tegel die ideaal is voor uw terras, maar die ook binnen een heel aangenaam karakter aan uw ruimte geeft.

Ideale buitentegel

De Fatstone kan overal gelegd worden, zowel buiten als binnen. Maar als we naar de karakteristieken kijken, is de Fatstone voor ons de ideale buitentegel. Robuust, tegen alle weersomstandigheden bestand en bovendien gemakkelijk in onderhoud. Deze keramische tegel staat erom bekend vuile vlekken, zuren en detergenten niet op te nemen. Ook schimmels, vocht en vorst hebben geen kans bij de duurzame Fatstone, wat van hem een ideale tegel maakt voor elke buitentoepassing!

Veelzijdig

De Fatstone is beschikbaar in verschillende kleuren en texturen. De ene tegel heeft een robuuste textuur die het antislip gehalte meteen de hoogte in duwt. De andere is zachter en heeft een gladder oppervlak. Bent u eerder fan van de donkere en grijze tinten of gaat u liever voor de aardse beige en bruine kleuren? Bij azuleo hebben we de Fatstone op uw maat! Kom nu langs tijdens onze opendeurdagen in mei! Op zaterdagen verwennen wij u met een speciale koffie gemaakt door een professionele barista en heerlijke Italiaanse dolci!