Tegel in de kijker:
District

‘District’, een keramische tegel die elke ruimte in een handomdraai opwaardeert. Een stoere look, een tikkeltje zachtheid en bovendien bestand tegen vlekken, zuren, vocht, detergenten en schimmels.

Betonlook

De ‘District’ is een typische betonlook-tegel.  Een tegel waarbij het lijkt alsof hij van de betonmolen meteen op jouw vloer werd gegoten. Een look die de tegel strak maar tegelijk ook stoer maakt. De ‘District’ is in azuleo in verschillende kleuren beschikbaar: Topo, Acero, Arena en Caliza. Topo is de donker ‘greige’ kleur en geeft echt het industriële gevoel weer van de tegel. Uiteraard kan dit ook lichter en gaan we in de richting van Acero (lichtgrijs), Arena (beige) en Caliza (gebroken wit). Een groot voordeel van de ‘District’ is dat vuil minder snel wordt opgemerkt. Een ideale tegel voor vloervlakken waar veel mensen op lopen, commerciële panden bijvoorbeeld.

Textuur

De ‘District’ heeft een oneffen textuur en is daardoor ruw. Dat maakt de tegel meteen wat pittiger! Door deze ruwe textuur creëert de ‘District’ een antislip laagje waardoor de tegel ideaal is voor natte ruimtes zoals de douche of zelfs aan de rand van een zwembad.  Bovendien heeft elke tegel een eigen nuance waardoor geen enkele tegel dezelfde is en je zo een prachtige mengeling krijgt.

Is de ‘District’ tegel iets voor jou? Ontdek het bij azuleo!