Tegel in de kijker:
de keramische marmer

Marmertegels, trending in heel wat interieurs maar met een addertje onder het gras: het zijn natuurstenen en dat wil zeggen dat je op vlak van onderhoud moet opletten. Of toch niet? Want bij azuleo hebben we de keramische vorm van marmertegels! In veel kleuren en groottes!

Stijl

Deze keramische marmers zijn een opfrissing van de natuursteen. Bovendien ook een zeer goede imitatie van de natuursteenmarmer.

Zowat elk interieur past bij een marmertegel, of het nu klassiek is of modern. Vroeger werd marmer aanzien als een klassieke en dure stijl, maar dat is verleden tijd! De laatste jaren heeft de marmertegel een verjongingskuur gekregen en ligt hij in veel woningen van jonge gezinnen!

Hij past ook in elke ruimte. Dankzij de keramische eigenschappen kan deze tegel tegen heel wat stootjes en is ideaal voor badkamers en keukens! Dus of er nu duizenden voeten of liters water over gaan, dat kan de keramische marmer met groot gemak aan!

Kleuren en groottes

De keramische marmer is te vinden in heel wat kleuren en groottes, wat een heel enorm voordeel is. Zo is er voor iedereen wel een marmertegel die een perfecte match is! Wit, grijs, beige, bruin of zwart, het zijn maar enkele kleuren waaruit je kan kiezen!

De keramische marmer is verkrijgbaar in zowel blinkend als mat materiaal. Daardoor kan je heel speels met de ruimte omgaan. De blinkende versie kan bijvoorbeeld een accentmuur zijn tegenover de andere muren!

Het verkoopteam van azuleo is unaniem over één ding: de grote keuze aan formaten. Deze keramische marmer is, afhankelijk van de marmerkleur, in bijna alle groottes te verkrijgen, van 30×60 tot 120×240! Dat is hoger dan een standaarddeur! Hier kan je dus ongetwijfeld leuke ruimtes mee maken!

Buiten

Deze marmer is ook ideaal voor buiten dankzij de 2 cm dikke variant. Je kan hem als terrastegel laten plaatsen en zelfs rond het zwembad past deze tegel perfect omdat hij een antislip-laagje heeft. De antislip-uitvoering bestaat wel enkel in het 60×60 formaat.

Onderhoud

Zoals eerder gezegd heeft deze marmertegel de voordelen van een keramische tegel! Deze eigenschappen zorgen ervoor dat hij praktischer en onderhoudsvriendelijker is in de omgang. Hij is ook niet poreus en laat dus geen water of lucht door, wat bij de natuursteenmarmer wel al eens kan voorkomen.

Ben je helemaal wild van deze keramische marmer? Kom hem dan ontdekken in onze showroom! Ons verkoopteam doet hem graag voor jou uit de doeken!