Tegels in de kijker:
Pallio en Villeneuve

Een perfecte combinatie van strak en landelijk: dat is de mix van de Pallio en Villeneuve reeks. En vandaag zetten we graag deze twee collecties in de kijker.

De Pallio Silver ziet eruit als een betonlooktegel die een vleugje natuursteenimitatie meedraagt. Het maakt de tegel strak en hip maar tegelijk ook weer wat klassiek. In de Pallio tegel zit heel wat nuance wat ervoor zorgt dat elke tegel wel een iets ander uitzicht heeft. Dat geeft de ruimte een leuke dynamiek. Deze collectie is verkrijgbaar in 60×60 en 30×90, dus kan zowel op de vloer als de muur!

Mag er ook iets extra zijn? Dan kunnen we de ruimte opleuken met de Pallio lineal tegel! Deze gestreepte tegel heeft een oneffen structuur wat ook meer stoerheid geeft aan de kamer. Ideaal om iets uit te lichten zoals de douche, het toilet of eventueel de muur in de keuken!

De Pallio reeks aangevuld met de ‘uit grootmoeders tijd’ tegels van Villeneuve is de finishing touch en neemt je meteen mee naar de landelijke sfeer. Wel met een kwinkslag want hoewel we landelijk vaak zien als beige gecombineerd met andere aardetinten is deze mix eerder fris en koel. Maar daarom zeker niet minder aangenaam om in te wonen! De Villeneuve tegel is een heel leuk accent die heel goed past bij de Pallio reeks! Deze reeks is een mengeling van de oude retro cementtegels maar dan in een keramisch en moderner jasje. Past perfect bij jou als je graag iets speciaals wil in je woning!

Zowel de Villeneuve als de Pallio reeks zijn keramische tegels die heel onderhoudsvriendelijk zijn. Daarnaast zijn de sterk en bestand tegen heel wat oliën, vetten,… ideaal voor ruimtes als de keuken of badkamer waar intensief geleefd wordt.

Deze collecties zijn in veel meer kleuren beschikbaar! Kom gerust langs tijdens onze opendeurdagen in oktober en geniet van tal van voordelen! Onze verkopers kijken er naar uit u te mogen ontvangen! Op zaterdagen komt een professionele barista koffies maken en Italiaanse dolci serveren!