Tegel in de kijker:
retrotegels

De retrocollectie bij azuleo valt heel erg in de smaak bij het jongere doelpubliek. Niet moeilijk, want deze tegels zijn aan een geweldige opmars bezig! Wat de retrocollectie zo sympathiek maakt? We leggen het graag uit, want deze week is het onze tegel in de kijker!

Wie aan retrotegels denkt, denkt ook meteen aan oude huizen en klassieke interieurs. Maar dat is onterecht want ook in moderne of zelfs landelijk woningen past deze tegel perfect! Deze tegeltjes hebben een eerder klassieke achtergrond maar werken ook perfect als aanvulling van de moderne of landelijke stijl!

De retrotegel geeft een nostalgisch gevoel mee maar voorziet de kamer ook van de nodige warmte en gezelligheid. Bovendien heeft deze tegel heel wat verschillende patronen en kleuren zodat hij bij bijna elk interieur past! De ruimte krijgt al snel een opwaardering als er retro tegeltjes worden geplaatst!

Tegenwoordig worden heel wat retro tegels gecombineerd met andere vloerbekleding zoals parket bijvoorbeeld. Maar ook de combinatie van betonlook en retro tegels is een absolute aanrader. De karakters van beide soorten versterken elkaar en geven een heel mooi resultaat! Ze zijn ook ‘flexibel’ waardoor ze in elke ruimte van het huis passen. De badkamer, keuken, hal, toilet,…, elke ruimte kan perfect samensmelten met retro tegels!

Vroeger waren deze tegels gemaakt van cement maar tegenwoordig zijn ze te vinden in de keramische vorm! Ideaal want deze zijn ijzer sterk! Iets gemorst of deze week nog geen tijd gehad om te poetsen? Geen probleem! De retrotegel laat jou geheimen niet zien!

Bij azuleo hebben we heel wat retrotegels in ons assortiment! Kom gerust eens langs en ontdek welke retro tegel bij jou past!