Tegel in de kijker:
Power

Deze week pakken we uit met iets groots! En dan bedoelen we ook letterlijk GROOTS! Onze nieuwe tegelcollectie, Power, heeft exclusieve grote formaten! Het geeft je ruimte een heel andere dimensie!

Look

De elegante vorm van een industriële tegel is hoe je de Power collectie het beste kan omschrijven. Het industriële karakter heeft hier een verzachtende toets gekregen. Zo is je interieur op en top industrieel, maar vormt het langs de andere kant wel een mooi geheel! De Power collectie heeft verschillende structuren waardoor het lijkt alsof je vloer gegoten werd!
Ideaal voor mensen met een modern en strak interieur!

Formaten

De formaten van de Power collectie zijn over het algemeen veel voorkomend. De klassieke 60×60 en 75×75 kunnen zeker jouw ruimte tip top in orde maken!

Maar het leukste aan deze collectie is dat ze ook in XXL-formaat bestaan! 120×240 en 120×278 zijn de grootste maten die we hebben. Om het even te schetsen: dat is groter dan een standaard deur!
Je kan dus je hele muur bekleden met enkel verticale voegen want de tegel gaat van boven tot beneden! Hiermee vergroot je de ruimte gigantisch en is je muur veel sneller klaar! Uiteraard zijn deze grootformaten ook geschikt voor de vloer!

Bij de Power collectie zijn ook bijpassende plinten beschikbaar bij de grote maten. Zo sluiten de plinten en tegels mooi aan elkaar aan en zie je geen lengteverschil van de voegen bij de tegels en plinten.

Makkelijk onderhoud

De Power tegel is makkelijk te onderhouden omdat hij alle kenmerken van de keramische tegels mee heeft. Al het vuil en substanties blijven op het oppervlak liggen en zullen dus niet doordringen in de tegel. Het is snel af te kuisen, de tegel raakt dus ook niet beschadigd en blijft zijn prachtige look behouden!

Ook de structuur van de tegel zorgt er voor dat vuil niet heel goed zichtbaar is! Ideaal om veel volk uit te nodigen!

Kom de Power collectie ontdekken in onze showroom! Ook wij staan nog steeds versteld van het oogverblindende grootformaat! In april is het bovendien opendeur en kan je genieten van heel wat voordelen! Op zaterdagen serveren we voor u heerlijke pannenkoeken! Een echte barista maakt Italiaanse koffies van topkwaliteit!