Ontdek ons gamma zwarte tegels

Vandaag in de kijker, speciaal voor Black Friday: onze zwarte tegelcollectie! Drie verschillende karakters, maar dezelfde tint. Ontdek hier drie Black Friday toppers.

Andes

Avontuurlijke types gaan zeker de Andes tegel kunnen smaken! Deze karaktervolle tegel komt bijna rechtstreeks uit de rotsblok om in jouw woning te liggen! Het is tevens ook de perfecte imitatie van natuursteen!

Met de Andes tegels kan je heel wat kanten uit dankzij de vele maten die erin beschikbaar zijn. Met de 60×60, 75×75, 45×90, 30×60 en 75×150 zijn er heel wat speelse mogelijkheden! Ook de mozaïek geeft een extra dimensie!

Ben je een natuurmens? Dan is dit zeker iets voor jou!

Mons

De nummer 1 in onderhoud is de Mons! Deze tegel kuis je in no-time! Dankzij de print die op de tegel ligt valt vuil bijna niet te bespeuren!
De tijdloze Mons tegel geeft uw moderne inrichting dat tikkeltje meer! Hij past bij heel wat meubels en er is geen enkele kleur die niet aansluit bij de Mons!

Ben je een drukke vogel met kinderen en huisdieren? Dan is de Mons zeker een tegel die bij jou en jouw gezin past!

Olympia

De Olympia tegel heeft meer het karakter van de marmertegel. Hij is wel wat vager en zorgt voor een mysterieuze sfeer in de ruimte! Daarnaast zit er ook een vleugje betonlook in. Dus wie van beide werelden houdt moet absoluut voor de Olympia tegel gaan!
De tegel heeft een gladde en matte structuur. Een toptegel in onderhoud dus want vuil is makkelijk af te vegen!

Ben je voor een modern interieur? Dan is de Olympia helemaal jouw tegel!

Kom onze Black Friday tegels dit weekend bezoeken in onze showroom!