5 inspirerende slaapkamers voor de ideale nachtrust

De slaapkamer, onze favoriete plek waar we ’s avonds met plezier onder de wol kruipen! Iedereen heeft een andere stijl waar hij of zij zich het meeste in thuis voelt! Zou je graag eens wat anders in de slaapkamer willen? Ontdek dan hier 5 inspirerende slaapkamers!

Landelijk en rustiek

Landelijke slaapkamers zijn het toppunt van gezelligheid en warmte! Vaak wordt er voor beige of aardse tinten gegaan en dat zorgt voor de nodige rust in je hoofd! Op de vloer hout of laminaat, want dat is typisch landelijk! Een leuke lichte parket gecombineerd met donkere muren. Heb je het liever omgekeerd? Kan zeker! Zorg dan wel dat de muren licht gekleurd zijn zodat je de slaapkamer niet verkleind!

Een fauteuil met daarnaast een tafeltje waar een leuke nachtlamp opstaat, dat zet de puntjes op de ‘i’ bij de landelijke slaapkamers! En nu genieten van die verdiende nachtrust!

Nachtelijk wit

Hou je het graag licht en gezellig? Dan is een nachtelijk witte slaapkamer iets voor jou! Het geeft een fris gevoel en helpt je met een goed been uit bed te stappen! Op de vloer een witte parket of laminaat gecombineerd met een hartverwarmend bed vol leuke kussens en dekens, cosiness alom! Of wat dacht je van marmervloer? Heerlijk om je slaapkamer een immense upgrade te geven met enkel de vloer!

Gezellig hout

Voor de natuurliefhebbers zal deze slaapkamer ideaal zijn! Word één met de natuur dankzij de inspiratie van houten slaapkamers! Kies jouw ideale parket en laat hem doorlopen tot op de muur. Dat kan trouwens ook met Woodstone, de keramische versie van parket! Wil je de parket zo natuurlijk mogelijk laten lijken? Ga dan voor één met heel veel noesten, dat zijn de oneffenheden waar de takken aan de boom vastzaten. Het geeft een nog echter effect!

Zet er nog wat slaapkamerplanten in en klaar is kees!

Strak en clean

Voor mensen die van zuiverheid en puurheid houden is een strakke slaapkamer de perfecte match! Het ‘Less is more’ principe komt hier helemaal naar voor dus hoe minder erin staat hoe beter! Nachtkastjes zijn niets voor jou, jij gaat liever voor een simpel tafeltje. Eenvoud siert jouw slaapkamer en dus ook jouw nachtrust! Heerlijk om te ontspannen in een strakke slaapkamer na een harde werkdag!

Industriële architectuur

We moeten toegeven, een industriële slaapkamer is altijd wel architecturale kunst! Ruwe materialen worden gebruikt om een ruimte mee aan te kleden. Een bakstenen muur gecombineerd met een grijze betonlook tegel en hop de industriële stijl zit meteen in je slaapkamer! Nog kenmerken van deze stijl zijn het gebruik van grote lampen die vroeger in fabrieken werden gebruikt of buizen als een dressingkast! Het zorgt er allemaal voor dat het plaatje van jouw slaapkamer klopt!

Inspiratie gekregen? Kom dan gerust langs in onze showroom! Wij helpen u graag naar uw ideale slaapkamer!