collectie

kies met advies

Kom kiezen waar kenners thuis zijn. Wij adviseren je op maat, net zoals we architecten, ontwikkelaars en professionele plaatsers helpen om van elk project een succes te maken. Laat je verbeelding spreken, wij luisteren met plezier.

Woodstone

Woodstone combineert de warme uitstraling van hout met de vele voordelen van keramische tegels.
Dat maakt het geschikt voor vloerverwarming, vochtige ruimtes en zelfs je terras.

Bekijk foto's

Betonlook

In tegenstelling tot industriële betonvloeren zijn deze keramische tegels wél bestand tegen vlekken, zuren, vocht, detergenten en schimmels. Je kan ze dus gerust in je douche of op je terras leggen.

Bekijk foto's

Rockstone

Maak van je muur een blikvanger. Deze gekliefde natuursteenstrips werden op een net gekleefd en zijn makkelijk te plaatsen, zonder te voegen. Bewonder het indrukwekkende resultaat in onze toonzaal.

Bekijk foto's

Megastone

Nieuw op de markt is de Megastone, een flexibele natuursteenplaat met een dikte van minimum 2 mm en maximum 4 mm. Verkrijgbaar in 120×240 en 60×120. Megastone weegt amper 2 kg per m2 en is dus makkelijk te transporteren en te installeren zowel op rechte als op ronde vlakken.

Bekijk foto's

Parket & laminaat

Warmte in de woon- of slaapkamer? Ons meerlagenparket is voorbehandeld en klaar om te leggen, zonder schuren, beitsen of onderparket. Laminaat is de budget- en gebruiksvriendelijke keuze.

Bekijk foto's

Mozaïek

Met ons kleurrijke, veelzijdige aanbod maak je originele patronen of breng je opvallende accenten aan op je muur of vloer. Ideaal om je toilet of badkamer extra cachet te geven.

Bekijk foto's

Natuursteen

Een vloer of terras in natuursteen is tijdloos. Onze levensechte opstellingen in ‘the house of azuleo’ zullen je ongetwijfeld inspireren. Kom je informeren over de talloze mogelijkheden.

Bekijk foto's

Trappen in natuursteen

Vakwerk wordt meesterwerk. Ben je op zoek naar een unieke trap in natuursteen, graniet, marmer of composiet? Wij maken het waar, met de grootste zorg en precisie.

Bekijk foto's

Fatstone

Fatstones zijn volkeramische tegels van maar liefst 2cm dik. Door hun dikte zijn ze supersterk, onderhoudsvriendelijk en 100% vorstbestendig. Dé ideale oplossing wanneer uw terras aan vernieuwing toe is.

Bekijk foto's

Carrodrain Classic

Geniaal in z’n eenvoud. Wij zijn trotse verdeler van Carrodrain, de douchegoot die even stijlvol als praktisch is. Dankzij het doordachte ontwerp en de eenvoudige installatie blijft je inloopdouche gegarandeerd waterdicht. Dat maakt van Carrodrain de absolute favoriet in de Belgische badkamers.

Bekijk foto's

Carrodrain Twiggi

Nieuw in ons gamma! Met de Carrodrain Twiggi kan u in elke douche de goot perfect van wand tot wand laten doorlopen. U hoeft nooit meer tegels diagonaal door te snijden, met het wall-2wall systeem van Twiggi wordt de ganse douchevloer één strak geheel! Net zoals de Carrodrain Classic is de Twiggi eenvoudig in de mortel de plaatsen en helemaal waterdicht!

Bekijk foto's

fixlevel

Tegels snel én nauwkeurig plaatsen? Dat kan met fixlevel! Door het plaatsen van clips en spieën tussen de tegelranden nivelleer je vlot en eenvoudig. Ideaal voor het plaatsen van zowel tegelvloeren als tegelwanden. Grote, lange, flexibele, zware en dunne tegels zijn zoveel makkelijker te plaatsen. Ook ideaal voor woodstones. Bij azuleo bieden wij u het fixlevel starterspakket aan. De nivelleertang, clips voor elke tegeldikte en spies zijn uiteraard ook apart verkrijgbaar.

Bekijk foto's