Wonen in een mini-appartement?
Het kan perfect!

Verstedelijking komt de laatste jaren meer en meer op. Mensen willen een betere kans op leven en ruilen daarom het platteland in voor de stad. De urbanisatie zorgt ervoor dat veel mensen bij elkaar gaan wonen en er dus ook plaatsgebrek is. Daardoor wordt klein wonen stilaan de norm in steden. Maar het kan perfect! Kijk maar naar dit appartement van 22m² groot! Ontworpen door ‘A Little Design’, een design team uit Taiwan. Ze gebruiken de volle 100% van de ruimte en eerlijk gezegd zien wij er onszelf al in wonen!

Het mini-appartement heeft alles wat je nodig hebt. Keuken, badkamer, living, slaapkamer en er is zelfs nog ruimte om iets op te bergen!
Om het appartement zo groot mogelijk te maken gingen ze sober te werk qua kleuren en inrichting. Zo zien we dat de het appartement grotendeels bekleed is met parket. Het geeft een natuurlijke sfeer en voelt warm aan. Vind je parket moeilijk te onderhouden? Dat kan perfect worden opgelost met de Woodstone! Een keramische vorm van parket! Het straalt dezelfde warmte uit maar kan tegen heel wat vlekken!

In de keuken werd gewerkt met een grijze betonlook tegel. Ideaal voor in de keuken want vlekken, oliën en andere substanties brengen geen schade toe aan deze tegel! Bovendien past deze tegel perfect bij het keukenmeubel, inox tablet en de witte metrotegeltjes aan de muur.

De badkamer ziet er klein en strak uit. Deze mozaïek is iets groter dan het standaard kleine tegeltje die we gewoon zijn. Daardoor creëren ze een heel moderne badkamer! De witte kleur zorgt er dan weer voor dat je genoeg ademruimte hebt in zo’n kleine badkamer!

De bovenverdieping ziet er heel knus en gezellig uit! Het bed is smal maar heel gezellig en het bureau is op ‘zitmaat’. De open kasten maken dat je wat zaken kan opbergen! Al mag het geen rommeltje worden want dat heeft een verkleinend effect op de woonst!

CONCLUSIE: dit appartement is klein, heel klein! Maar in grote steden is dit echt te doen voor 2 personen! Nog een pluspunt: weinig poetswerk!