Maak een afspraak
en win tijd

Een bezoek aan azuleo verandert je hele interieur. Neem dus gerust uitgebreid de tijd om in onze showroom de allermooiste tegels uit te kiezen. Onze specialisten begeleiden je graag met deskundig advies. Maak op voorhand best een afspraak, dan maken wij in de winkel alle tijd voor jou.

Nooit meer aanschuiven

Niemand verliest graag tijd door aan te schuiven, ook jij niet. Daarom werken we bij azuleo liefst op afspraak. Wanneer je de showroom binnenkomt, staat meteen een collega voor je klaar, die je persoonlijk begeleidt in je zoektocht naar de perfecte tegel. Helemaal op jouw tempo: we nemen graag de tijd voor jou.

Ontdek onze collecties

Kijk je liever eerst wat rond in onze showroom? Dat kan zeker. Kom gewoon wat vroeger naar je afspraak, en bekijk onze verschillende tegelreeksen. In realistische opstellingen, levensgroot. Zo vorm je je een goed beeld van wat allemaal mogelijk is. Tijdens het gesprek met onze expert doorloop je de showroom dan opnieuw, op een gerichter manier.

Hoe lang duurt een bezoek?

Hoeveel tijd trek je best uit voor een afspraak bij azuleo? Dat hangt voor een stuk af van de ruimtes waarvoor je tegels komt uitzoeken. Onze specialisten nemen ruim de tijd voor elke afspraak, zodat ze je uitgebreid kunnen helpen met persoonlijk advies.

  • Tegels voor je badkamer? Reken hiervoor gemiddeld drie kwartier tijd.
  • Laat je daarnaast ook andere ruimten betegelen? Dan trek je best anderhalf uur
  • Werd je gestuurd door de bouwpromotor van je toekomstige woning? Ook dan reken je best op zo’n anderhalf uur.

Bereid je afspraak voor

Tip: kom goed voorbereid naar de showroom. Word je door je bouwpromotor gestuurd, neem het projectdossier mee van je toekomstige woning. Daarin staan alle te betegelen ruimtes, met de juiste afmetingen erbij. Een adviseur overloopt samen met jou kamer per kamer om overal de juiste keuze te maken.

Kom je naar azuleo via je vloerder, of op eigen initiatief? Neem dan best een schets mee van de ruimte die je wilt laten betegelen. Met eventueel enkele foto’s op je smartphone. Dat geeft meteen een concreet beeld.

Maak een afspraak en kom langs

Klaar om jouw interieur een nieuwe schwung te geven? Maak nu een afspraak bij azuleo en ontdek in onze showroom je wereld van tegels!