nieuws

Welke vloer is jouw favoriet? Alle voordelen op een rijtje

We kunnen heel wat soorten vloer plaatsen. Parket, keramische tegels, laminaat? De keuze hangt natuurlijk af van je stijl. Wil je al een beetje hulp bij deze keuze? Dan helpen wij je hier graag bij! Ontdek de voordelen en onze vloersoorten!

Keramische tegels
Keramische tegels zijn het populairst! Dat is ook niet moeilijk want je kan er werkelijk alles mee. Je hebt ze in verschillende soorten, kleuren en maten. Maar het grootste pluspunt is toch wel de onderhoudsvriendelijkheid! Een keramische tegel neemt geen vloeistoffen, vetten, oliën of andere vuiligheden op. Ze zijn dus heel duurzaam!

Natuursteen
Natuursteen, een product van de natuur en daarom heel kostbaar! Een natuursteen heeft wat meer onderhoudswerk nodig dan een keramische tegel. Maar ook hier zijn er heel wat kleuren, maten en soorten beschikbaar! Het leuke aan natuursteen is dat elke tegel uniek is omdat deze echt uit de natuur wordt gehaald.

Parket
Nog zo’n natuurproduct is parket. Het wordt al heel lang als vloerbekleding gebruikt want ook vroeger was hout de ideale vloerbasis. Parket geeft een heel warm gevoel en een huiselijke sfeer. Parket kan ook alle stijlen aan, of je nu liefhebber bent van modern of rustiek. Het is ook heel veelzijdig. Wil je een donkere of lichte parket? Met veel noesten of juist geen noesten? Het kan allemaal!

parket, laminaat parket, laminaat

Laminaat
Laminaat is het kunststof-broertje van parket. Heel onderhoudsvriendelijk en krasbestendig maar dus wel met dezelfde sfeer als parket. Laminaat is heel makkelijk te plaatsen, het gaat snel vooruit! Ideaal voor zelfplaatsers dus!

 

Retro tegels
Retro tegels zijn vooral bekend om hun patronen. Je vindt ze in alle kleuren en vormen. Bovendien zorgen ze voor het heus vintage-effect. Iets wat tegenwoordig vaak gecombineerd wordt met een modern interieur!

Heeft één van bovenstaande toppers jouw aandacht weten te strikken? Ontdek er alles over in onze showroom!