nieuws

Welke bekleding steelt jouw valentijnshart?

Morgen is het weer de meest romantische dag van het jaar en ook bij azuleo staan ze in de rij om jouw hart te veroveren. Vijf kandidaten trokken hun stoutste schoenen aan en poseerden voor de foto. Welke is jouw favoriet?

 

Massive grey
Het ruige type onder de keramische tegels maar met een klein hartje. Met zijn fantastische ruwe print geeft hij je ruimte meteen een wauw gevoel! Elke tegel heeft een unieke opdruk maar vormen samen wel een mooi geheel.

Marble Calacatta
Marmer, de charmeur onder de tegels! De Marble Calacatta tilt elegantie naar het hoogste niveau in je huis. Ben je een stijlvol type? Dan is deze tegel zeker iets voor jou!

Doubly vintage gallia
Zijn er parketfanaten in de zaal? Want deze visgraatparket doet je helemaal in zwijm vallen. De visgraat heeft een retro maar zeker ook chique kantje. Ideaal voor een thuis vol warme liefde!

Catalana
Ben je eerder voor kleine type tegeltjes? Dan past de Catalana perfect bij u! Kan in zowat alle ruimtes worden toegepast en brengt een iets of wat rustiekere sfeer naar boven! Pluspunt: makkelijk afwasbaar en vuil is er haast niet op te zien!

Royal mat
Mag de kamer naar de zevende hemel worden getrokken? Dan kan dit perfect met de Royal mat tegel! Een klein vierkant tegeltje, maar met zoveel passie en finesse!

Kom ze nu ontdekken in de showroom! Wie weet slaat de vonk helemaal over!

PS: HAPPY VALENTINE!