nieuws

Wat als The Simpsons aan renovatie deden?

‘Theeee Simpsooooons’, iedereen kent de begingeneriek van de bekendste animatieserie uit Amerika wel! De gele figuurtjes zijn bekend over de hele wereld en ook hun living (die bij elke aflevering verandert) staat op ieders netvlies gebrand. Maar wat als The Simpsons aan woonkamerrenovatie deden? Ontdek hieronder hoe het er had kunnen uitzien!

Industrieel
De industriële look zou niet misstaan in het Simpson-huis! Zeker omdat de vader des huizes, Homer, werknemer is in een kerncentrale. De combinatie van hout, metaal en abstracte kunst zou helemaal in de smaak vallen!

Maritiem
Niet meteen wat we verwachten bij The Simpsons maar wat als ze de kust naar hun living brachten? Schelpen aan de muur, een bootje op de kast en misschien wel roeispanen boven de televisie? Het ziet er in ieder geval uitnodigend uit! Marge zou fan zijn!

Bohemian
Als we Lisa mogen volgen zou het interieur er heel kleurrijk en gezellig uitzien. Daarom past de bohemian stijl helemaal bij haar! Leuke kleurenprints, gezellige poefjes en ook de felrode zetel nodigt meteen uit! Iets waar de andere Simpsons misschien niet meteen om juichen.

Cottage chic
Een living met een vrouwelijke toets: dat is wat deze cottage chic moet voorstellen. Ideaal voor de 3 vrouwen in huis! Het geeft een zacht effect, het ziet er netjes uit maar brengt wel de nodige gezelligheid met zich mee! De bloemen geven de extra touch! Ideaal voor een leuke filmavond onder de meiden!

Hollywood
De Hollywood stijl, waar alles kan! Een felgroene plant gecombineerd met een roze lamp en dan nog wat gouden ornamenten: TOPCOMBO! Als ze hun living veranderen in deze stijl zou de hele buurt wel op de koffie willen komen bij The Simpsons!

Sixties
Fans van de sixties zullen deze stijl wel kunnen smaken! De sixties staan voor functionaliteit en simplisme maar wel met een vrolijk kleurenpallet! De comfy oranje sofa past perfect bij het felle bollentapijt en de kader aan de muur. Een marmeren vloer en houten muur maakt het misschien wat chaotisch maar was helemaal in toen! Iets voor The Simpsons?

Welke is jouw favoriet?

 

 

Bron: Boredpanda