nieuws

Voor elk plezierke een Elixir’ke!

In oktober zet azuleo haar deuren wagenwijd open want dan vieren we de Antwerpse Tegeldagen! Het ideale moment om uw droomtegels, -parket of –laminaat te kiezen! Bovendien krijgt elke klant een echt ‘Antwaarps Kadookewaaronder Elixir d’Anvers, het superlekkere, veelzijdige en beslist ondergewaardeerde likeurdrankje uit Antwerpen!

Ontstaan

Elixir d’Anvers bestaat al meer dan 150 jaar. Stoker François-Xavier de Beukelaer creëerde in 1863 zijn kruidige likeur met een mix van tientallen planten en kruiden van over de hele wereld. Het recept is zelfs nu nog steeds een goed bewaard geheim!

 

 

Hip en jong

Wie nog steeds denkt dat Elixir d’Anvers het likeurdrankje van ‘zondag bij de bomma’ is, slaat de balvolledig mis. Het aparte karakter van Elixir d’Anvers valt meer en meer in de smaak bij de jongere generatie.

Het imago van Elixir d’Anvers onderging een verjongingskuur en is nu een veelzijdige drank die heel wat dranken en gerechten naar een hoger niveau tilt. Van een frisse kruidige cocktail tot een zacht zoet dessert, een ideale toevoeging voor onze Belgische – en vooral Antwerpse – gastronomie!

Een echte BV

Dat Elixir d’Anvers een echte BV geworden is in België, daar mag je niet aan twijfelen! In de VTM-soap ‘Lili & Marleen’ werd er steevast een Elixir’ke gedronken om de kalmte te doen wederkeren en ook in ‘Thuis’ hield actrice Ann Petersen a.k.a. ‘Florke’ vast aan haar Elixir d’Anvers!

Dat Elixir d’Anvers op dit nieuwe elan de wereld gaat veroveren, staat als een paal boven het Scheldewater. Wil je meer weten over dit heerlijke drankje? Neem dan zeker eens een kijkje op de website!

Elixir d’Anvers