nieuws

Trends 2019 : betonlook

Een nieuw jaar en dus ook nieuwe trends ! We hebben heel wat interieurnieuwtjes om op jullie af te vuren! Starten doen we met de eerste trend van het jaar: betonlook.

Betonlook is al wat jaren trending in onze woningen, maar in 2019 gaan we voor de natuurlijke oneffenheden. Weg met de perfecte gladde vloer zonder ook maar één foutje! Tegenwoordig mag het geweten en vooral gezien zijn dat er in een huis of appartement geleefd wordt. Daarom zijn betonlooktegels met print heel erg in! Een barstje, vegen of slijtagesporen, is wat we willen op onze vloer en wij zijn fan! De imperfectie van een print wordt plots de perfectie van je huis!

Voordelen van een keramische tegel

Een betonlooktegel is een keramische tegel met heel wat voordelen! Stevigheid is één van de belangrijkste punten. Een keramische tegel kan heel wat verdragen en past ook in elke ruimte van de woning: de badkamer, keuken, speelkamer, …

Keramische vloer is de ideale geleider voor vloerverwarming, nog zo’n voordeel! Bovendien is het aanbod zo groot dat er voor iedereen wel een ideale keramische tegel te vinden is! Of je nu een donkergrijze betonlook of eerder lichtgrijze betonlook wilt, het bestaat allemaal! Ook met afmetingen kan je spelen! De meeste tegels zijn verkrijgbaar in aparte en grote maten zoals 1 meter op 1 meter. En hoe groter de tegel, hoe ruimer de kamer eruit ziet!

Het onderhouden van een keramische tegel is een koud kunstje. Poetsen gaat zo snel en eenvoudig dat het geen lastig huishoudklusje meer is. En dankzij de drukkere prints zie je vuil ook niet meteen liggen. Bovendien maken substanties zoals olie en bijtende materialen geen kans om in te trekken in deze tegels!

betonlook

Onze showroom biedt heel wat betonlooktegels aan! Kom dus zeker eens kijken! Nu zaterdag is het onze laatste opendeurzaterdag van januari! Laat je verwennen door onze Italiaanse barista met zijn heerlijke koffies en zoetigheden!