nieuws

Trend: combovloeren

De keuze aan vloermaterialen is groot en daarom zien we ook altijd bepaalde trends komen en gaan. Een trend die u zeker niet mag missen is deze van de combovloeren. Het woord zegt het zelf: verschillende vloermaterialen die met elkaar gecombineerd worden. Wij zijn fan!

Dat vloeren kunnen gecombineerd worden zal niet zo vreemd klinken, maar de manier waarop is verfrissend. Wij zetten er enkele op een rijtje voor u!

Retro keukenvloer met parket

Een leuke combinatie is retro en parket. Dat is zachte sfeer en drukke sfeer bij elkaar. Het geeft een leuk effect en een instant upgrade aan bijvoorbeeld uw keuken.

Woodstone en hexagon tegels

Nog zo’n leuke combo is de overgang van Woodstone naar hexagon tegels. Beide zijn wel degelijk tegels maar o zo verschillend. Deze combinatie is zo vernieuwend en creatief dat wij dit nu meteen in ons eigen huis willen.

Marmer gecombineerd met parket of Woodstone

Een gezellige combinatie waar wij helemaal weg van zijn is die van marmer met een houtstructuur. Dat kan parket of Woodstone zijn. Het grote verschil tussen marmer en bijvoorbeeld parket zorgt ervoor dat het echt een heel apart karakter heeft. Bij deze samensmelting komt het prestigieuze gevoel meteen naar boven.

Het leukste aan de combovloeren is dat u het zo gek niet kunt bedenken of het kan. Uw huis wordt unieker en heeft een eigen karakter.

Kom gerust eens langs, dan helpen wij u met uw ideale combovloer.