nieuws

Tegel in de kijker: Vista Bianco

Nieuw bij azuleo en we zijn er helemaal weg van: ‘Vista Bianco’! Een keramische tegel voor een modern interieur met een warme toets!

Een mengeling van cement en beton, dat is de look van onze Vista Bianco. Een look die perfect past in strakke en industriële inrichtingen. Hij past in zowat elke kamer: woonkamer, badkamer, slaapkamer,… De veelzijdigheid van deze tegel zorgt dat hij zich makkelijk aanpast aan elke stijl.

De Vista Bianco is beschikbaar in een witte tint en een grijze tint. De tegel is oorspronkelijk voor op de vloer maar kan zeker en vast ook op de muur gebruikt worden. De tegel is te verkrijgen in 60×60, 20×120 en 60×120. De 20×120 is de Woodstone variant. Voor wie fan is van parket maar geen houten bekleding wil is dit ideaal. De verschillende formaten zorgen ervoor dat je de ruimte met 1 collectie kan aankleden. Zo creëer je een kamer waar het geheel perfect bij elkaar past!

Onderhoud

De Vista Bianco is een makkelijk te onderhouden tegel. Keramische tegels zijn heer en meester in properheid want ze slorpen zo goed als niets op van vuil of vloeistoffen. Dankzij de gladde en vlakke textuur is deze Vista Bianco makkelijk en snel af te kuisen. Het patroon op de tegel zorgt er dan weer voor dat vuil ook niet snel te zien is.

Meer weten over de Vista Bianco? Kom dan snel naar azuleo! Tot eind januari zijn het opendeurdagen met gratis hapjes en drankjes! Op zaterdag doen we dat extraatje meer en komt een Italiaanse barista koffies maken!