nieuws

Tegel in de kijker: Retro Carreau

Retro Carreau, onze prachtige geëmailleerde collectie met een nostalgisch karakter staat vandaag in de spotlight. De tegeltjes geven een oude ambachtelijke impressie van vroeger en katapulteren je terug naar grootmoeders tijd.

Unieke tegels

De Carreau tegeltjes zijn uniek, dus elk steentje heeft een aparte vorm. De randen van de tegels zijn ook nooit loodrecht, wat het speciaal maakt. Ze lijken met de hand geschilderd en sommige vertonen krakjes alsof ze al jaren oud zijn.

Al deze karakteristieken zorgen ervoor dat ze perfect zijn voor een landelijke stijl. Hou jij van een idyllissche, rustieke sfeer? Dan zijn de Retro Carreau tegeltjes absoluut iets voor jou!

Kleuren, kleuren en nog eens kleuren

Leuk aan deze tegel collectie is dat ze in veel kleuren beschikbaar is. Je kan je ruimte een zachte tint geven door bijvoorbeeld voor beige of grijs te gaan. Eerder een vrolijk type? Ga dan voor een kleurtje! Rood, geel of groen!

De Carreau tegeltjes zijn zowel mat als blinkend te verkrijgen. Leuke extra? Je kan ze zelfs combineren! Grijs en beige, groen en rood, blauw en geel? Het kan allemaal!

Onderhoud

De Carreau is een gemakkelijk te onderhouden tegel. Ondanks de hobbelige structuur blijft het een gladde tegel waar vuil makkelijk van af te halen is. Vet en andere substanties dringen niet in. Ideaal voor een keuken of badkamer!

Ben jij een Carreau fan? Kom ze dan zeker eens bewonderen in onze showroom! Tot eind oktober is het opendeur bij azuleo met lekkere hapjes en drankjes!