nieuws

Tegel in de kijker : Terra

Nieuw in onze collectie: de Terra tegels! De ‘frutvloer’ die bij elke grootmoeder wel ergens in huis ligt. Een tegel die jaren geleden populair was in onze woningen krijgt een tweede leven en hoe! Wij zijn terug fan!

 

De terra tegel brengt de retrolook naar een ultiem hoogtepunt! Met een nieuwe wind in de print geeft deze tegel een frisse maar gezellige sfeer. Dankzij zijn keramische kenmerken kan de Terra collectie in alle ruimtes worden gebruikt. Wil je een retro keuken of een vintage badkamer? Dan zijn de Terra tegels absoluut iets voor u!

De Terra collectie is beschikbaar in 3 kleuren: Pearl, Grey en Silver. Er is ook een ‘mix’ variant die een grovere print heeft dan de andere 3. Deze kan het best als accent- of vloertegel gebruikt worden. In combinatie met de Terra Pearl, Grey of Silver is jouw ruimte helemaal af!

Vroeger werden deze tegels in een kleiner model gemaakt. Dankzij de veelzijdigheid van de Terra collectie kan je nu met de groottes spelen. Zo is deze nu te verkrijgen in de rechthoekige vorm 75/150 en in de vierkantige vorm 60×60 en 75×75. Wie extra large wil gaan wordt ook op zijn wenken bediend want ook 120×120 is verkrijgbaar in deze tegel!

Onderhoud kost geen moeite. De Terra collectie is een keramische tegel en zal dus geen vlekken, oliën of zuren opnemen. Dankzij het gladde oppervlak zijn de tegels makkelijk en snel af te kuisen. Voor wie huisdieren of jonge kinderen heeft is deze tegel wel ideaal! Vuil is niet snel te zien dankzij de print!

Ben je helemaal weg van onze Terra collectie? Kom dan snel naar onze toonzaal in Wijnegem! Open van maandag tot en met zaterdag van 9u00 tot 18u00!