nieuws

Tegel in de kijker: Dolphin

Net geplaatst in onze toonzaal : de Dolphin ! Een tegel die lijkt op een aquarel schilderij. Het is zacht, fris en ideaal voor uw woning!

Stijlvol

Dat deze tegel stijlvol is, is een understatement! De Dolphin tegel past in elke stijl. Modern en strak of eerder gezellig landelijk? Met deze tegel kan u in uw interieur niets fout doen! Zowat alle meubels vullen de Dolphin perfect aan. Elegantie ten top dus! En door zijn tijdloze karakter zal deze tegel nog een lange poos meegaan!

Deze tegel heeft een zachtaardige structuur en zal dus ook niet alle aandacht opeisen in jouw ruimte. Daarom past hij in de hele woning: de slaapkamer, badkamer en zelfs het toilet! Voor wie de Dolphin tegel graag in de keuken wil leggen hebben we een extra tip: gebruik zwart kraanwerk! De combinatie met zwart is voor ons de ultieme match!

Kleur

De Dolphin tegel is beschikbaar in beige, lichtgrijs en donkergrijs. Dankzij de zachtaardige ondertoon en de nuance is hij tegelijk ook heel speels en rustgevend. Een ideale tegel om ’s morgens bij wakker te worden bijvoorbeeld!

To poets or not to poets

Wie geen poetsfreak is mag op z’n twee oren slapen. De Dolphin tegel heeft dankzij zijn egale textuur bijna geen onderhoud nodig. Af en toe een vodje is meestal al voldoende! De Dolphin is ook een keramische tegel en dus geschikt voor zowat elke ruimte Geen enkele substantie zal erin doordringen!

Benieuwd naar onze nieuwe Dolphin tegel? Kom hem snel ontdekken in onze toonzaal!