nieuws

Tegel in de kijker: Atlantis serie

Spotlight on! En deze keer voor onze Atlantis serie! Deze collectie heeft heel wat mogelijkheden en past bij zowat alles! De ideale tegel voor elke ruimte. Ontdek hier waarom!

De Atlantis serie kan je het beste vergelijken met een imitatie leisteen. Het patroon op de tegel heeft heel wat weg van een leisteen en net als bij alle natuursteen tegels heeft de Atlantis een grote variatie van patronen. Door deze patronen heeft de Atlantis een heel natuurlijke uitstraling.

Deze serie is in heel wat maten verkrijgbaar. De standaard 60×60 is populair maar ook 30×60 en 75×75 zijn beschikbaar. Voor wie het wat moderner mag raden we de 75×150 aan. Deze XXL versie geeft dankzij dunne voegen de indruk dat je muur of vloer uit één tegel bestaat.

Voor iedereen een Atlantis op maat!
De Atlantis collectie is veelzijdig omdat er voor iedereen wel wat wils is. Zo zijn er heel wat verschillende kleuren: lichtgrijs, donkergrijs, beige, wit en bruin. Wat je stijl ook is of hoe de ruimte er ook uitziet, de Atlantis past bij alles en in elke kamer! Bovendien is deze tegel zowel blinkend als mat verkrijgbaar. De blinkende versie geeft meer cachet en uitstraling aan je ruimte. Zeker als je muur of vloer wat meer mag opvallen. De matte versie is dan weer ideaal voor in de douche bijvoorbeeld. Ook heeft de Atlantis een vlakke textuur, uitschuiven zal je zeker niet!

Onderhoud
De Atlantis is een volkeramische tegel. Een beter te onderhouden tegel zal je niet vinden! Vetten, oliën en zuren worden niet opgenomen en door de vlakke textuur gaat vuil er makkelijk af.

Veelzijdig, makkelijk en voor alle stijlen weggelegd. Kom onze Atlantis collectie ontdekken in onze showroom!