nieuws

Onwaarschijnlijk wat deze mensen achter wanden en vloeren vinden

Een huis kopen is altijd leuk, behalve voor de portemonnee dan. Maar sommige kopers zien niet altijd alles van hun nieuwe woonst. Na dieper onderzoek komen ze heel wat toffe en soms ook minder toffe zaken tegen. Kijk hier eens wat deze mensen allemaal ontdekten!

Deze bewoners hadden genoeg van het tapijt op de vloer en trokken het er af met een grote verrassing! De vorige eigenaars hadden het Monopoly spel gewoon op de vloer gezet! Speelkamer = check!

De familie van deze oude boerderij verwijderde maar liefst drie lagen behangpapier van de muur. En daaronder vonden ze een geverfde muur, helemaal in het thema van de ruimte!

Dit gezin vond een heus schilderij op hun muur! Ze beslisten maar om het te laten staan, als deel van het decor!

Je zal maar het tapijt van de vloer halen en een luik vinden. Deze familie had nog een hele kelder onder de woning waar ze niets vanaf wisten! Of er veel schatten in te vinden waren is een andere vraag!

De voorgangers van deze woning waren echte hippies! Ze schilderen allerlei tekeningen in vele kleuren op de grond! Ook het logo van The Rolling Stones moest eraan geloven.

Een huis kopen en dan met iets zwaar tegen een hoek van de muur lopen, je zal het maar voorhebben! Maar er kan ook iets moois uitkomen! Kijk maar naar deze lagen verf die door de jaren een mooi patroon hebben opgebouwd!

Zo zie je maar dat vele oudere huizen verborgen kantjes hebben! Ben jij ook al verborgen hoekjes tegengekomen in je huis? Dan willen wij dat graag weten!