nieuws

MUST SEE: van oude schuur tot prachtige woning

Dat renovaties meestal wel de moeite zijn is vanzelfsprekend, maar deze renovatie doet je mond openvallen van verbazing. Rob Lond-Caulk kocht een oude schuur die gebruikt werd door een boer en maakte er een fantastische woning van. Benieuwd? Kijk even mee!

De voor foto ziet er alles behalve mooi uit. Een oude schuur zoals we ze al vaak gezien hebben, grijze stenen, verschillende soorten golfplaten en een grote rolluik. De schuur heeft wat weg van een oude garage. Maar Rob Lond-Caulk zag er opportuniteiten in en startte de renovatie van deze schuur.

En het resultaat is echt verbluffend! De buitenkant werd helemaal bekleed met hout en onderaan wat bakstenen. De houtkleur maakt deze schuur echt country-achtig en geeft het gevoel van een luxe vakantiehuis.

En ook binnen heeft de eigenaar aardig zijn best gedaan. Hij heeft alle ruimten open getrokken waardoor ze een ontspannend gevoel geven. Op de vloer zien we een lichtbeige tegel van 120×75 waardoor de ruimte nog groter lijkt. Het past perfect bij de wit geschilderde muren. Ook in de keuken en living werd deze tegel doorgetrokken.

De badkamer ziet er sereen uit. Niet te veel ditjes en datjes. De crèmekleurige en grijze tegels zijn een ideale combinatie en de witte meubels met inloopdouche zijn de kers op de taart van deze badkamer. De eigenaar heeft de eenvoud van het hele huis doorgetrokken naar de badkamer en dat vinden wij een absoluut pluspunt!

De tuin van de woning is er eentje waarvan je alleen maar kan van dromen. Het gras is groener dan groen, achter de tuin zijn enkel weien te zien. Het terras is een volkeramische betonlooktegel. Deze tegels zijn ideaal want ze kunnen tegen heel wat zoals vetvlekken en alle weersomstandigheden. Bovendien zijn volkeramische tegels in alle kleuren te verkrijgen. Zelf raden we onze Fatstone aan. Deze tegel is 2 cm dik en kan zowat alle omstandigheden aan! Zo zal jij nooit problemen hebben met je terras!

 

We dromen alvast van een vakantie (of weekendje is ook al goed) in deze schuur, jullie ook?