nieuws

MUST SEE: optische illusie vloeren!

Iedereen kiest in zijn huis of appartement uiteraard zijn eigen vloer. Maar sommige mensen gaan wel heel ver en plaatsen een buitengewone vloer! Op de ene vloer durf je niet wandelen en van de andere zou je willen dat het echt was. Zie hier 5 plekken waar je toch even moet nadenken voor je over de vloer stapt!

De lift

Een optische illusie in een lift doet je benen bibberen. De ruimte is soms niet groter dan een vierkante meter en je kan er ook niet meteen uit. Een ideale plek voor angstaanjagende optische illusies! Psst, niet naar beneden kijken!

De badkamer

Optische illusievloeren in de badkamer zijn vaak parels van vloeren. In de badkamer gaan de meeste mensen voor tropische tekeningen zoals een strand of de zee. Ook onderwaterafbeeldingen met vissen kom je al eens tegen op de vloer.

Maar sommigen gaan all the way! Kijk maar naar deze vloer! Volgens ons een echte ‘Rubiks Cube’ fan!

De woonkamer

Ook met de woonkamer kan je gekke dingen doen qua vloer. Kijk maar eens naar deze twee voorbeelden. Het lijkt of de kamer continu in beweging is, iets wat je hersenen minder snel kunnen vatten en waardoor je de neiging hebt te struikelen!

 

Op straat

De meest indrukwekkende optische illusies vind je op straat. Sommige straatartiesten maken er heuse kunstwerken van. Soms zo straf dat niemand er durft over te lopen.