nieuws

MUST SEE : deze 5 vreemde vloeren

Dat er in de wereld altijd wel iets extravagantere mensen zijn dan anderen is niets nieuws. Ook in vloeren zijn er soms heel bizarre keuzes. Ontdek ze hier!

 

Muntjes
Wie verzamelaar is van muntjes kan er iets heel creatief mee doen. Deze man bedekte er de vloer van zijn keuken mee! Een karwei dat volgens ons heel wat tijd en moeite heeft gekost!

Leren riemen
Deze mensen hadden een paar leren riemen te veel en besloten er hun vloer mee aan te kleden. Een origineel idee maar niet zo goed te poetsen volgens ons!

Wijnkurken
De mensen die deze vloer in hun huis hebben liggen moeten absoluut fan zijn van ‘wine-tastings’. Hoe kan je anders zoveel wijnkurken bij elkaar rapen. Met veel geduld creëerden zij deze coole vloer!

Baksteen
Het is iets dat we al vaker gezien hebben in heel oude huisjes, de baksteenvloer. Maar toch komt het nog amper voor! Deze stijl heeft iets industrieels en middeleeuws. Wel niet zo aangenaam om op te lopen!

Kroonkurken
Last but not least, de kroonkurken! Wie dit op zijn of haar vloer legt mag zeker de bovenkant met de onderkant niet verwarren! Dat zou wel eens pijnlijk kunnen zijn als je erover stapt! Ook hier is engelengeduld nodig geweest om ze te verzamelen en te plaatsen!

 

Foto’s: pinterest