nieuws

Klasse in een zwart jasje: Twiggi Black Edition

De Carrodrain Twiggi kwam al enkele jaren geleden op de markt. Het is het strakke broertje van de Carrodrain Classic, past perfect in alle douches en kan oneindig worden verlengd. Carrodrain komt nu met een update in een zwart jasje: Twiggi Black Edition.

Hoe plaatst u de Twiggi?

De Twiggi is 100% waterdicht en volledig te plaatsen in de mortel.
U krijgt in het Twiggi pakket een aangepast RVS roosterverlengstuk bijgeleverd zodat u de roosterlengte visueel kan aanpassen aan de nismaat van uw douche. Bij de Twiggi XS zit standaard een verlengstuk van 30 cm zodat hij naadloos past in elke douchecel tussen 80 en 110 cm. De set Twiggi XL komen met een inox of zwart verlengstuk van 60 cm zodat u een doucherooster van wand tot wand kan creëren van 100 tot 160 cm.

De Twiggi’s XS en XL kunnen aan elkaar worden gekoppeld. Dankzij dit ‘Wall-2-Wall’ systeem waarbij men oneindig kan verlengen en koppelen kan elke Twiggi makkelijk van wand tot wand doorlopen!

De Twiggi Black Edition tilt uw douche naar een nieuwe dimensie. Het past perfect bij elke tegel. Zelfs met een marmertegel is de Twiggi Black Edition een perfecte combinatie.

De nieuwste Twiggi ontdekken? Kom dan snel een kijkje nemen in onze showroom!