nieuws

Elegant, klassevol, Twiggi

Vele douchegoten zijn complex om te plaatsen. Vaak zijn ze niet waterdicht na plaatsing. Dat is verleden tijd dankzij de douchegoten van Carrodrain! Ze zijn 100% waterdicht en volledig in de mortel te plaatsen.

Nieuw in het gamma van Carrodrain  is de Twiggi. Deze douchegoot laat uw inloopdouche er elegant en klassevol uitzien. Dankzij het nieuwe ‘Wall-2-Wall’ systeem kan u de Twiggi makkelijk plaatsen van wand tot wand.

Twiggi XS of XL?

U krijgt in het Twiggi pakket een aangepast RVS roosterverlengstuk bijgeleverd zodat u de roosterlengte visueel kan aanpassen aan de nismaat van uw douche. Bij de Twiggi XS zit standaard een verlengstuk van 30 cm zodat hij naadloos past in elke douchecel tussen 80 en 110 cm. De set Twiggi XL komen met een inox verlengstuk van 60 cm zodat u een doucherooster van wand tot wand kan creëren van 100 tot 160 cm.

De Twiggi’s XS en XL kunnen aan elkaar worden gekoppeld. Dankzij dit ‘Wall-2-Wall’ systeem waarbij men oneindig kan verlengen en koppelen kan elke Twiggi makkelijk @van wand tot wand doorlopen!

Bent u ook helemaal weg van de Carrodrain Twiggi? Kom hem ontdekken in onze showroom!