nieuws

Dé terrastrends van 2019!

De zon geeft een glimlach op ons gezicht, de bloemetjes komen in bloei en onze neus voelt de hooikoorts al aankomen. Yep, de lente is in het land! En bij de lente hoort ook de tuin summerproof gemaakt te worden. Benieuwd naar de terrastrends van 2019?

Fatstone

Wil je echt een terras die levenslang zal meegaan? Dan raden we de Fatstones aan! Deze 2 cm dikke tegels zijn ijzersterk en hebben bovendien ook nog eens de eigenschappen van de keramische tegel mee! Vuil en andere substanties dringen niet in de tegel in waardoor deze zowel in de winter als de zomer mooi blijft! Bovendien kan een Fatstone tegen alle weersomstandigheden en is makkelijk in onderhoud!

Uiteraard is elke volkeramische tegel uit ons gamma geschikt voor uw terras! Wie geen fan is van Fatstone heeft dus zeker en vast nog keuze genoeg!

Tegeldragers

Tegeldragers zijn handige terrasleggers omdat je ze in hoogte kan instellen hoe jij het wil. Wanneer je ook veranderingen aanbrengt in de tuin bijvoorbeeld en het terras moet lager komen te liggen is dit eenvoudig te veranderen. Bovendien liggen de tegels stabiel op zo’n drager en kunnen deze dus niet verschuiven. Nog een voordeel is dat ze oneffenheden op de ondergrond makkelijk kunnen opvangen omdat ze in hoogte verstelbaar zijn. Tegeldragers zijn ook ideaal voor een balkon of dakterras. Zo kan je makkelijk aan het dak aan indien je dakproblemen hebt bijvoorbeeld.

Ruw materiaal

Dat we meer en meer naar het klimaat kijken is niet meer te ontkennen. We willen zorgen dat de natuur weer op z’n plooi komt en ook één worden met de natuur. Dan hebben wij enkele leuke tegels die daar tot bij kunnen dragen! Heel wat Fatstones, maar ook keramische tegels, hebben een natuurlijk uitzicht en lijken zelfs rechtstreeks uit een berg of rots ontgonnen te zijn. Deze tegels hebben een ruwere textuur wat ook meteen een antislip effect creëert. Ideaal rond een zwembad bijvoorbeeld. Je hebt ze in vele kleuren en structuren. De ene is al wat genuanceerder dan de andere.

Ook de lentekriebels gekregen om uw terras te veranderen? Kom dan gerust naar onze toonzaal met uw terrasplannen! Dan zorgen wij dat ze realiteit worden!