nieuws

De 4 beste rooftopbars ter wereld

Summer is in the house! En wie zit er in deze zomertemperaturen niet graag op een terrasje met zijn of haar favoriete zomerdrankje? Wij allemaal! Zit je misschien liever op je eigen terras met enkele vrienden van de zon te genieten maar is je terras nog niet ‘on point’? Doe dan wat inspiratie op bij deze rooftopbars! Ze zijn niet voor niets verkozen tot de 4 beste ter wereld!

‘High Note Sky Bar’ in het Aria Hotel Boedapest, Hongarije

Deze Hongaarse rooftopbar combineert de stijl van het oude Boedapest met een moderne aankleding! Opvallend zijn de oranje kussens op de rieten stoelen. Het ziet er heel comfortabel uit! De vloer is uit hout gemaakt en vormt samen met de meubels en plantenbakken een mooi geheel! Het zicht op de St. Stephens basiliek is een absoluut pluspunt.

‘L’Oiseau Blanc’ in Parijs, Frankrijk

Parijs, de stad van de liefde en ook van deze fantastische rooftopbar ! Het panorama van de stad is adembenemend. Met moderne meubels en heel wat planten langs de zijkant krijg je meteen een vakantiegevoel! Het interieur is gericht op de vliegindustrie. Er staat zelfs een echt vliegtuig binnen! De terrasvloer is een licht beige betonlook. Volkeramisch, uiteraard, om tegen alle weersomstandigheden te kunnen! En de vloer steekt goed af tegen de donkere meubels!

‘Baba Nest’ in Phuket, Thailand

Deze rooftopbar is een ‘specialleke’. Geen stoelen maar kussens en geen grote tafels maar eerder een salonversie ervan! Gezellig aan het water dat pas lijkt te eindigen in het oneindige! Op de grond een mozaïek aan tegeltjes! Een topkeuze in combinatie met de omgeving als je het ons vraagt! Je hoeft niet meteen naar traditionele mozaïek te gaan. Schelpen of zeshoekjes zijn zeker een leuk alternatief! En of het terras nu vol zit of niet, ontspannen doe je hier zeker!

‘The Rooftop’ in Cabo San Lucas, Mexico

Zet die sombrero’s maar op inWat a deze rooftopbar! Deze bar ligt gigantisch hoog bovenop een hotel. Dat zorgt ervoor dat je een fantastisch uitzicht hebt op het gebergte wat verderop! Meubilair met stalen poten en dat op een grijze vloer, topcombo! Deze grijze betonvloeren hebben we in alle maten en tinten! Kom dus zeker jouw favoriet uitkiezen! Hoe groter de maat, hoe strakker je terras!

Inspiratie gekregen voor jouw terras? Kom zeker eens langs bij azuleo!
Onze aanrader? De Fatstone: 2 cm dik, bestendig tegen alle weersomstandigheden en verkrijgbaar in heel veel kleuren en structuren!