nieuws

Binnenkijken bij: Meryl Streep

Meryl Streep, Amerikaanse actrice die al 21 Oscar nominaties op haar naam schreef en ook met 3 beeldjes naar huis ging, heeft alle redenen om zich één en ander te gunnen. Ze kocht eind vorig jaar met haar man een huis in Pasadena, Californië. Een huis waar wij maar al te graag even binnenkijken.

Het huis werd gebouwd in de jaren ’50 en heeft een, voor die tijd, moderne stijl. Sindsdien is er nog niet veel veranderd aan de villa van 3,6 miljoen dollar. De architecten kozen voor een open design met veel ramen die van aan het plafond tot de grond gaan. Zo kon er een maximum aan natuurlijk licht in het huis binnen vallen.

Het interieur heeft een heel natuurlijke look doordat heel wat ruimtes zijn bekleed met parket. De ene al iets donkerder dan de andere. En dat geeft de woning heel wat charme, parket zorgt nu eenmaal voor een warme en gezellige sfeer! En deze komen zeker tot hun recht in de fifties villa.

Buiten parket zijn tegels de hoofdrolspelers in de hal en gangen van Streep’s huis. De hal heeft een drukke donkere vloertegel gecombineerd met een lichte muurtegel. Een ideale vloertegel om je hal stijlvol te maken is bijvoorbeeld een bruine marmertegel.Dat geeft meteen karakter aan de ruimte en geeft de bezoekers een wauw-gevoel vanaf de eerste minuut. Hou de rest van de gangen sereen en licht van kleur. Donkere kleuren mogen niet overheersen want dat maakt de woning kleiner.

Heeft Meryl Streep je kunnen overtuigen van haar vloer en muur keuze? Wij bij azuleo helpen u graag naar uw favoriete tegels of parket. Kom nu langs in onze showroom!

 

 

foto’s: architectural digest