nieuws

Binnenkijken bij: Jennifer Aniston

De Amerikaanse actrice Jennifer Aniston, die bekend werd door haar rol in de mega populaire serie ‘Friends’, heeft onlangs een stulpje gekocht. Het appartement, met een grootte van 2.873 m2, is gelegen in Gramercy Park, New York en kost zo’n 8,7 miljoen dollar. Het appartement heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een fantastisch mooie open haard en iets waar we allemaal jaloers op zijn: een master bedroom met een mega inloop kast.

Het luxueuze appartementsgebouw werd ontworpen door John Pawson en kijkt uit op een fantastisch park. Naast het prachtige interieur kan Aniston genieten van roomservice, poetsdienst, butlers, catering, een persoonlijker shopper (say what?), carwash service en een lidmaatschap voor de fitness en spa van het Gramercy Hotel.

OPVALLEND?

De actrice heeft een zwak voor parket. Bijna het hele appartement heeft een houten vloer. In de badkamers koos ze dan weer voor mozaïek en Retro Carreau tegels.

Bekijk hieronder de foto’s en oordeel vooral zelf! Inspiratie opgedaan bij Jennifer Anistons interieur? Kom dan zeker eens langs bij azuleo!