nieuws

Binnenkijken bij: Harry Styles

Harry Styles, de Britse zanger die van 2010 tot 2016 lid was van de boyband ‘One Direction’. Tegenwoordig breekt hij helemaal door met zijn soloplaat en vult hij zalen tot de nok vol over de hele wereld. Het gaat hem allemaal voor de wind maar af en toe moet er ook eens worden uitgeblazen. En de plek waar hij dit doet is gigantisch en fantastisch mooi! Tijd om even binnen te kijken bij Harry Styles!

 

Harry Styles heeft niet bepaald een voorkeur qua vloerbekleding. In zijn huis vind je zowat alles terug. Qua tegelkeuzen is zijn favoriet wit. De witte vloertegels in de kamer of fitnessruimte geven meer diepgang aan de ruimte. De ruimte toont groter en lichter met als gevolg dat de kamer er ook altijd fris uitziet. Als wij mogen kiezen opteren we voor een witte marmervloer. Elegant, stijlvol en makkelijk in onderhoud.

Ook parket zien we regelmatig terugkomen in het huis van Styles. In de slaapkamer bijvoorbeeld. Aangenaam onder de voeten en het straalt een warmte en gezelligheid uit. Ideaal voor slaapkamers natuurlijk!

Wat ook opvalt is de oprit van Harry Styles. Deze grijze tegel past perfect bij de kleur van zijn ramen. Dankzij de lichte grijze kleur past deze perfect in elke seizoen. Een volkeramische betontegel op je terras? Kom zeker eens onze collectie ontdekken!

Het interieur van Harry Styles is sober en eenvoudig maar wel zeer stijlvol. Wil jij ook zo’n interieur als dat van Harry Styles? Kom dan zeker langs bij azuleo!

 

Foto’s: Hilton en Hyland