nieuws

Binnenkijken bij : Ellen DeGeneres in Californië

Ellen DeGeneres (59), de televisiepresentatrice die met haar humor en talkshow al heel wat prijzen in de wacht heeft gesleept laat ons binnenkijken in haar woning in Montecito, Californië. Samen met haar vrouw, Portia De Rossi, woont ze in dit prachtige klassieke landhuis dat ontworpen werd door architect Wallace Frost in de jaren ’30.

De woning werd gebouwd als een 18de-eeuws Italiaans landhuis. Dat kan je zien aan de Italiaans vloeren maar ook aan de opvallende plafondbalken. DeGeneres en haar vrouw kochten het landgoed in 2013, behielden de stijl maar richtten het interieur modern in. Heel opvallend aan de woning is de natuurlijke sfeer die er hangt. De vloeren en muren hebben allemaal aardse kleuren waardoor natuur tot leven komt. De keuken is het modernste stuk van de woning maar past wel perfect in het plaatje. Het tablet werd afgewerkt met witte marmer wat ook hier het natuurlijke weer naar boven brengt.

‘The Villa’, zoals het huis ook wel eens genoemd wordt, heeft maar liefst 6 slaapkamers met elk een eigen badkamer. In de woonkamer is een bibliotheek verwerkt en er zijn ontelbare plekjes om even te kuieren. De presentatrice kocht naast deze villa nog 2 aangrenzende gronden bij. Daardoor komt de hele oppervlakte nu op 16,88 hectare. En daar kan heel wat op als je het ons vraagt! Er is ondermeer een tennisbaan en zwembad te vinden. Maar DeGeneres heeft ook een eigen olijf- en eucalyptustuin (met irrigatiesysteem nota bene!) en vele fonteinen. Volgens ons de ideale plek om tot rust te komen!

DeGeneres staat erom bekend huizen op te kopen en te verbouwen om ze vervolgens weer te verkopen. Heb jij 45 miljoen dollar op overschot? Waag dan zeker je kans! Net dat beetje te kort? Kom dan zeker eens kijken bij azuleo! Dan kijken we samen hoe we de natuurlijke sfeer in uw interieur verwerkt krijgen! Tot eind januari nog opendeur! We verwennen u met heerlijke hapjes en drankjes! Op zaterdag maakt een Italiaanse barista heerlijke koffies! Snel langskomen is dus de boodschap!