nieuws

Binnenkijken bij: bokskampioen Floyd Mayweather

Dat Floyd Mayweather een bokslegende is kan je niet om heen. Hij won de ene kamp na de andere en versloeg onlangs nog de Ierse MMA-vechter Conor McGregor. Een kamp waardoor hij een pak rijker werd. De bijnaam ‘Money’ is dan ook op zijn plaats. En wie geld heeft (veel geld) kan ook in een enorme luxe leven. Een blik in één van de huizen waar Mayweather zijn dagen doorbrengt.

Een kast van een villa, gelegen in Beverly Hills, is een stek(je) waar we allemaal jaloers op zijn. Het huis is ruim 1400 m² groot en heeft 6 slaapkamers en 10 badkamers. Het huis heeft ook een waarde van 21 miljoen euro. Peanuts voor Mayweather als je het ons vraagt.

En al die kamers, badkamers, mega terras hebben heel wat vloer- en muurbekleding nodig als je het ons vraagt! Even kijken waar ‘Money’ fan van is!

Heel wat vloeren werden bekleed met parket. Specifieker: donkerbruine of donkergrijze parket. De slaapkamer, de living, de hal, overal vind je wel parket.

Maar niet in alle ruimten overheerst parket in Mayweather zijn huis. Ook tegels zijn rijkelijk aanwezig. Wat er opvalt? De bokskampioen is vooral fan van marmer! Kijk maar naar deze badkamer of de openhaard in één van de woonkamers! De witte marmertegels geven hier meteen een chic gevoel!

Ook het terras heeft een gigantische oppervlakte! Mayweather koos hier voor een tegel die een bepaald patroon weergeeft als hij in zijn geheel geplaatst wordt. Wij zijn fan en aangezien er heel wat ligbedden en stoelen staan kunnen we met z’n allen eens langsgaan voor een koffietje (of twee!).

The grass ain’t greener on the other side. #Beverly Hills #90210 #TBE #TMT

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather) op

Dus Floyd, als je ooit eens nieuwe tegels, parket of laminaat nodig hebt steken wij graag eens de grote plas over!

Livin’ life in Beverly Hills.

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather) op