nieuws

Binnenkijken bij The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street, een iconische film waarin Leonardo DiCaprio de rol vertolkt van de New Yorkse Jordan Belfort. Een man die echt bestaat en één van de grootste Amerikaanse fraudeurs is geweest. Hij is Amerika maar liefst 110 miljoen dollar verschuldigd. Tijdens zijn gloriejaren zette hij een kast van een villa neer in New York. Nu staat het te koop voor 2,4 miljoen euro en wij willen wel eens binnenkijken!

Zoals verwacht is deze grond van maar liefst 8000 m² ideaal om mee uit te pakken! Al bij aankomst palmt de woning je meteen in! Een fantastische voortuin ontvangt je met open armen. In de garage is er plek genoeg om enkele wagens te parkeren en van de inkomhal valt je mond al helemaal open!

De keuken en zitruimtes zijn rijkelijk ingericht maar brengen wel een ontspannen sfeer met zich mee. Op de vloer zien we donkere parket in een bepaald patroon liggen. Ook het retro schaakpatroon is aanwezig. Het lijkt van de ‘oude stempel’ maar is iets wat dezer dagen populairder wordt!

In de keuken kozen ze gelukkig een tegel die tegen wat stootjes kan! Want op vuile vlekken die in je keukentegels trekken zit niemand te wachten! De cottage stijl komt ook in de keuken helemaal terug!

De kamers zijn een mix van zachtheid en overvloedigheid! De beige kleurtinten maken de slaapkamers sereen. Ook de weinige decoratie treedt de rustige sfeer bij! Er wordt wel gepronkt met grote gordijnen die in het oog springen. Ook de vele hemelbedden vallen meteen op!

Welke vrouw wil nu geen dressing? Hier kan je je volledig laten gaan want deze dressing is even groot als een slaapkamer! Outfits matchen kan ook zeker en vast dankzij het eiland in het midden dat is afgewerkt met een marmer tablet! Kleine extra: het plafond is beschilderd met een mooie luchttekening! Wij zijn fan!

De woning beschikt ook over een ruime fitness waar je naar hartenlust alle spieren kan trainen! Voor warme zomerdagen is er afkoeling dankzij het zwembad!

Dit prachtige huis van Jordan Belfort werd in 2001 in beslag genomen door de Amerikaanse Staat om zijn schulden af te betalen. Het kan dus nu van jou zijn! Niet genoeg geld maar wel veel inspiratie opgedaan? Kom dan eens langs bij azuleo voor jouw ideale vloer- of wandbekleding!