nieuws

Binnenkijken bij Madonna in Beverly Hills

Het stulpje van Madonna in Beverly Hills is er ééntje waar je mond van open valt! De woning telt 7 slaapkamers en 8 badkamers, genoeg plaats om een dutje te doen dus! Deze luxevilla heeft een prijskaartje van 7 miljoen dollar! Laten we deze woning eens van dichter bij bekijken!

De woning ligt heel afgelegen dus zijn er niet veel pottenkijkers in de buurt. Een voordeel voor Madonna want zo maken fotografen geen kans om ‘geheime’ kiekjes te nemen.

De luxevilla straalt van buitenaf heel veel rust uit en heeft ook een beetje het kasteelgevoel. Niet geheel onverwacht heeft queen Madonna ook een zwembad en een tennisveld. Ze kan dus naar hartenlust thuis sporten. Op elk moment van de dag! Hoe handig kan het zijn!

Binnenin de woning valt er meteen iets op: er ligt bijna overal parket. De keuken, slaapkamers, de hal, … overal is er donkere parket te vinden. Het is mooi gecombineerd met de rest van het interieur. Want wie donkere vloeren legt kan best met een licht interieur werken. Lichte tinten zoals beige, wit en heel lichtgrijs spelen de hoofdrol in heel wat ruimtes. Elk deel van de woning past perfect bij elkaar en geeft de woning een chique gevoel.

De badkamers zijn helemaal betegeld. Eén badkamer mixt zelfs twee trends! Het patroon van marmer gegoten in metrotegels! Wij zijn absoluut fan! De badkamer oogt niet alleen fris en stijlvol, ze is ook makkelijk te onderhouden en matcht helemaal met de hele woning!

Weetje: Madonna huurt dit huis, het is dus niet van haar. Dus mag je wild beginnen dromen want wie weet is dit huis ooit van jou!