nieuws

Binnenkijken bij Lady Gaga

De grootste popster van het moment zet het hectische leven graag van zich af in haar woning in Malibu. Het rustgevende huis van Gaga is maar liefst 10.000 mgroot en heeft een waarde van 23 miljoen dollar. De villa is gebouwd in een mediterrane stijl en kijkt uit op zowel de oceaan als bergen. Heerlijk dus om te vertoeven als je het ons vraagt en dus zeker een kijkje waard!

 

Gaga’s huis straalt een neutrale, rustige sfeer uit. Iets wat ze volgens ons kan gebruiken met haar druk leven. De aardetinten scheppen een oase van kalmte over het hele landschap. Net als heel wat celebrities is Lady Gaga verzot op donkere parket. De donkerbruine houten vloerbekleding is in heel wat ruimtes terug te vinden zoals het salon, de hal en verschillende andere kamers. Fan van donkere parket? Dat vinden wij absoluut prima! Ga dan wel voor lichte kleuren op de muren. Alles in het donker zorgt ervoor dat de ruimte heel klein lijkt.

 

Lady Gaga is van Italiaanse afkomst en dan is de keuken een belangrijk onderdeel van de woning. De keuken vormt een mooi geheel. De stijl werd doorgetrokken van decoratie tot meubel. Ook de vloer heeft dezelfde zachte kleuren. En Gaga weet wat past in de keuken! Ze koos voor een Woodstone in dezelfde tinten als de meubels. Woodstones zijn namelijk ideaal voor in de keuken. Ze hebben de voordelen van een keramische tegel maar het karakter van parket.

Het immense terras, de wandelpaden en tegels rond het zwembad zijn allemaal in beige tinten. Van ver ziet het er zelfs wat strandachtig uit! De tegels zijn op zich redelijk groot. Ze passen perfect bij de rustieke stijl van het huis en samen met de tuin vormen de terrastegels een uniform geheel.

Heeft Lady Gaga je betoverd met haar Malibu-huis? Kom eens langs bij azuleo, dan scheppen wij graag dezelfde sfeer in jouw woning!

Bron: lonny.com