nieuws

Binnenkijken bij: Johnny Depp

Wereldberoemde acteur, Johnny Depp, is een ‘specialleke’ in de Hollywoodwereld. Zowel in zijn filmrollen als in zijn privéleven blinkt hij uit met een iets of wat speciale levensstijl. Nu laat hij ook binnenkijken in zijn penthouse in Los Angeles. En van de inrichting staan wij absoluut te kijken!

De stijl van Johnny Depp’s penthouse is niet alledaags en kan ook niet iedereen bekoren maar hij toont wel dat interieur alle kanten kan opgaan! Depp kocht 5 verschillende appartementen op de bovenste verdieping van Eastern Colombia Building in Los Angeles en begon meteen met renoveren. Hij liet elk appartement wel in z’n originele vorm om niet aan de structuur van het gebouw te komen.

De hele penthouse heeft zo’n 1.000 m2 woonoppervlakte en ook nog eens een groot dakterras, mét zwembad! Elke kamer is voorzien van een fel kleurtje en krijgt dus zo z’n eigen karakter.

Over het algemeen zien we dat Johnny Depp fan is van donkere parket. De vloer is bijna overal bedekt met de donkere houtsoort. De ene kamer is wel wat lichter dan de andere en heeft ook wat meer noesten dan de andere. Hij heeft het dus niet bij één soort gehouden. Parket geeft een warm gevoel en de donkere tint zorgt ervoor dat de rest van het kleurrijke interieur goed opvalt. Volgens ons een prima keuze! Uiteraard zijn er een paar ruimtes die de uitzondering op de regel zijn zoals de badkamers en enkele slaapkamers.

De badkamers zijn dan weer een combinatie van modern met een vleugje klassiek. De muren betegelde hij met marmertegels en de vloer heeft een patroon gekregen. De handdoekrekken en kranen geven dan weer de klassieke touch aan de badkamers. Een andere badkamerstijl die hij gebruikte is mozaïek. De douche werd bekleed met prachtige zeshoekige mozaïek die dankzij het invallende licht verschillende schakeringen hebben. Op de vloer ligt een zwarte tegel. Een iets soberdere stijl zou je denken? Maar niets is minder waar want de acteur voegde zijn eigen shwung toe door behangpapier met zebra’s op de muur te plakken.

De decoratie in Johnny Depp zijn penthouse is heel uiteenlopend. We weten dat Johnny zijn stijl wel kleur en een tikkeltje gekheid bevat maar in zijn penthouse combineert hij heel veel kleuren en stijlen. De penthouse is dus eerder gezellig druk ingericht.

Deze penthouse is niet voor iedereen weggelegd maar je kan er heus wel wat inspiratie opdoen! Laat je volledig gaan en kom met jouw Johnny Depp-stijl naar onze showroom!