nieuws

Binnenkijken bij: Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence, de Amerikaanse actrice die groots werd door haar rol als Katniss Everdeen in The Hunger Games, heeft met haar 28 jaar al een Oscar en Golden Globe in de wacht kunnen slepen. In 2015 en 2016 was ze zelfs de best betaalde actrice in Hollywood en dat vraagt om een sneak peak in haar Beverly Hills woning!

Lawrence kocht dit huis in Los Angeles voor een slordige 8 miljoen dollar. De buurt is al helemaal niet mis als je weet dat het huis vroeger nog bewoond werd door Jessica Simpson en Ellen DeGeneres én je buren Ashton Kutcher, Mila Kunis en Cameron Diaz zijn. Het huis nodigt echt uit om binnen te komen. De aanwezige cottage sfeer maakt het schattig en stijlvol tegelijk.

Donkere parket
Bij het binnenkomen word je meteen overdonderd door de hal waar de trap de hoofdrol speelt. Ook de grote luster is een streling voor het architecturale oog! Het grootste deel van de woning is bekleed met donkere parket. De muren hebben dan weer een lichte kleur zodat het geheel niet klein oogt. Ook in de keuken ligt dezelfde donkere parket maar gelegd in visgraat. Het keukentablet bestaat dan weer uit marmer wat de hele ruimte naar een hoger niveau tilt. Ook de slaapkamers werden bekleed met donkere parket. Er zijn er maar liefst 5 in dit huis. Genoeg om enkele vrienden (of ons?) te slapen te leggen!

Badkamer
Voor elke kamer een badkamer. Dat betekent dat er ook hier 5 van zijn. De badkamers hebben een wat oude Hollywood stijl aangenomen. Net als in de keuken speelt marmer hier een grote rol en de vloer is dan weer bedekt met mozaïek of een lichte, bijna witte, vloertegel. Ook hier vinden we grote lusters die het geheel mooi verlichten.

Paradijs
De grootste troef van de Amerikaanse actrice is wel de tuin. Het is een prachtig stukje natuur midden in Los Angeles. Heel wat planten en bomen zorgen ervoor dat Lawrence afgeschermd is van paparazzi en ze dus helemaal kan relaxen op een vrije dag. Ook de vijver en het zwembad zorgen voor een oase van rust! Een tuin waar we allemaal verliefd op zijn, niet waar?

Heb jij inspiratie gekregen door Jennifer Lawrence haar interieur? Kom dan zeker eens langs bij azuleo! Wij helpen u graag naar uw ideale tegel, parket of laminaat!

 

foto’s: House&Home