nieuws

Binnenkijken bij: de Obama’s

Hoe zou het nog zijn met de Obama’s? Ze zitten al heel wat maanden in hun nieuwe stek, maar veel horen we er niet meer van. Te veel naar hun zin in hun woning? Dat willen wij dan wel eens zien!

Het huis waar ze momenteel verblijven ligt in Washington, niet ver van het Witte Huis. De Obama’s verblijven er nog even zodat dochter Sacha haar middelbare school kan afmaken. Wat de toekomst brengt is voorlopig nog onduidelijk.

Het huis telt 9 slaapkamers en 8 badkamers. De Obama-villa werd gebouwd in 1928 en de vorige eigenaar was de ‘Press Secretary’ van de voormalige President Clinton.

Nieuwsgierig naar het interieur? Wij ook!

Parket fans

Michelle en Barack zijn grote parket fans! In bijna elke ruimte ligt parket. Ze gingen wel vaak voor een donkere parket. Lichte beige parkettinten vinden we niet meteen terug.

Tegels werden uiteraard ook voorzien. De badkamers en nog enkele andere ruimten werden bekleed met tegels. Patronen nemen de bovenhand in het tegeldesign. Zo hebben ze de klassieke schaakvloer terug naar boven gehaald. Geen misse keuze volgens ons!

Wat ook opvalt is dat er heel wat tapijten in de woning liggen. Soms zijn ze zelfs zo groot dat ze bijna heel de vloer bedekken. American style zeker?

Eyecatcher van het huis

Een eyecatcher in het huis is toch wel het keukenblad Dit  bestaat uit 1 stuk en is helemaal in wit marmer! Dat in combinatie met de witte metrotegeltjes tegen de wand zorgt helemaal voor een wauw-effect! Daar willen wij ook wel eens een cake in bakken. Of naar een knappe kok kijken?

Interieur

Het interieur is, niet anders dan verwacht, presidentieel ingericht. In bijna elke kamer vind je wel een klassieke stoel, de bedden zien er heel relax uit met minimum 3 soorten kussens en uiteraard is het hele huis netter dan net!

Bekijk vooral zelf het prachtige stulpje van de Obama’s in onderstaand filmpje!