nieuws

Bijna lente, tijd om het terras aan te pakken!

De temperaturen stijgen weer boven het vriespunt, de zon laat zich af en toe al zien en binnen enkele weken is zelfs de lente officieel in het land. Het ideale moment om het terras aan te pakken!

Wie zijn terras wil vernieuwen moet niet te lang meer wachten. De klus duurt nog wel een tijdje en tegen de zomer moet dat terras echt wel klaar zijn om op te kunnen genieten. Hoog tijd dus om werk te maken van dat cocktail-proof terras en daar kunnen wij aardig bij helpen!

Welke tegels in aanmerking komen voor uw terras? Wel we hebben er een heleboel! Best kan u kiezen voor volkeramische tegels, deze zijn bestand tegen de vrieskou en de Belgische ‘hitte’. Wil u een beige, grijze of misschien wel betonlook tegel? Het kan allemaal! Terrastoppers zijn wel de ‘Fatstone’ tegels. Deze 2 cm dikke tegels kunnen tegen alle weersomstandigheden, zijn makkelijk in onderhoud en hebben bovendien heel wat verschillende structuren en texturen. Bij azuleo kan u de ‘Fatstones’ in grijze maar ook bruine of beige tinten verkrijgen. Heeft u ook een zwembad? Dan passen onze ‘Fatstones’ daar perfect bij. De textuur is ruwer waardoor er automatisch een antislip laag op de tegel ligt.

Onze volkeramische tegels kunnen haast niet wachten om op uw terras te komen liggen! Ontdek ze snel bij azuleo!