nieuws

Betonlook, iets voor jou?

Keramische tegels zijn kwalitatief de beste oplossing voor vloer- en wandbekleding: onderhoudsvriendelijk en met het sterkteniveau van ‘Jerommeke’. Tegenwoordig wordt er met keramische tegels heel wat gespeeld: de voegen tussen tegels worden dunner, de grootte van tegels varieert en de print kan de stijl van hout, natuursteen of beton aannemen. Zo kan je je eigen stijl op de meest onderhoudsvriendelijke manier in jouw interieur verwerken. Betonlook tegels staan de laatste jaren hoog op de lijst van vloer- en wandbekleding en wij zijn fan!

Betonvloer brengt wat nadelen met zich mee. Er kunnen scheuren ontstaan, schotelvorming (de betonvloer komt bol te staan bij slechte verwarming), kan zinken bij slechte plaatsing en heeft ook wat onderhoud nodig. Daarom is de keramische betonlook tegel ideaal!

Bij azuleo hebben we heel wat variaties van betonlooktegels. Bovendien absorbeert deze keramische tegel zo goed als geen vuil. Door de structuur van de print is vuil ook minder hard te zien. Ideaal voor grote gezinnen bijvoorbeeld.

TIP: Ga voor grote tegels in de betonlook! Hoe groter, hoe strakker je vloer of muur.

Benieuwd naar de onze collectie? Kom snel langs bij azuleo en ontdek de wereld van betonlook!