nieuws

Als de wereld echt vergaat is er nog deze bunker!

Voor wie het zich nog herinnert: in 2012 was een deel van de bevolking ervan overtuigd dat de wereld ging vergaan. Er gebeurde uiteindelijk niets maar toch hebben mensen hun voorzorgen genomen! Zo werd deze luxe bunker ontworpen voor de allerrijksten om het einde van de wereld te overleven.

De bunker is te vinden in Duitsland en werd gemaakt door Vivos Europe One. Al moeten we zeggen: omgebouwd, want de voormalige Sovjet-Unie heeft deze bunker jaren geleden in de bergen van het Duitse Rothenstein gebouwd en het werd gebruikt voor wapen- en munitieopslag. Vivos Europe One maakte er een luxe bunker van.

De deuren en gangen van deze luxe bunker kunnen tegen chemische aanvallen en kernwapens. Kort samengevat: er komt dus niets of niemand door! De gangen hebben een futuristisch kantje maar dat mag wel want wie weet hoe lang zitten de mensen daar opgesloten als de wereld écht vergaat?

Elk gezin dat in deze bunker leeft zal een eigen woning hebben van 232 m². En daar zit alles in! Je kan zelfs gebruik maken van een zwembad of fitness. Wie ziek valt of dringende medische hulp nodig heeft mag op zijn 2 oren slapen want de bunker heeft een uitgebouwde medische afdeling. En voor de gelovigen onder ons is er zelfs een hele kapel in ondergebracht. De bunker is volledig onafhankelijk van de buitenwereld. Dus ook water en elektriciteit is voorzien.

Als de wereld vergaat kunnen we best allemaal een beetje dichter bij Rothenstein gaan wonen. De bunker is dan wel voor de allerrijksten, je weet nooit dat ze enkele andere mensen toelaten! Wij zien het in ieder geval zitten!